E fa'afefea ona fai le pa'u pa'u melamine lanu lua?

O le fa'amoemoega o le mea fou o lo'o i ai nei o le tu'uina atu lea o se metotia mo le fa'aleleia atili o le gaosiga o gaioiga ma le ola o oloamelamine liuina pautaoloa, faʻasaoina punaoa, faʻateleina le lanu o oloa faʻapipiʻi, ma faʻaleleia le eseesega o oloa faʻapipiʻi.

O le auala sauniuni e aofia ai sauniuniga vaega A, sauniuniga vaega B ma le gaosiga o oloa maeʻa.

Melamine Formaldehyde Fa'apipi'i

O se vaega sauniuni laasaga

1. Tali: I totonu o le reactor, o le formaldehyde resin e faia i se 38% formaldehyde solution i le faʻatusatusa, ma o le tau o le pH e faʻafetaui i le 8.5 i le reactor, ona faʻaopoopoina lea o le melamine i le faʻatusatusa e tali atu ai.Avela i le 90°C i le mea e gata ai;

2. Kneading: A maeʻa le malulu i le 70 ° C, tuʻu le reactant i totonu o se kulimi, ma faʻaopopo i ai le alava pulupulu laupapa ma le pigment A e tusa ai ma le fua faatatau o le lomi.

3. Fa'agogo: A mae'a le lomi, ulufale i totonu o le ogaumu mo le fa'agogo.O le ogaumu e faʻaaogaina se fusi vevela ogaumu vevela vevela, lea e faʻamago i le ea vevela i le 85 ° C, ma o le susu e pulea i lalo ole 3.5% e maua ai mea mamago.

4. Polo vili: lafo mea mamago i le polo mill, faaopoopo lubricant, curing agent, titanium dioxide ma pigment A additives i le faʻatusatusa, ma faʻamaeʻaina le faʻamaʻi ma le lanu e fetaui i le polo i le 9 itula;

Laasaga sauniuni o le vaega B

O le lanu o le vaega B e ese mai le vaega A, ae o laasaga sauniuni e tutusa.

Ua mae'a tapenaga o oloa: fa'afefiloi tutusa le vaega A ma le vaega Bmelamine pauta, ona teu lea i totonu o se taga pepa e laina i se ata tifaga.O le pauta ua mae'a e tatau ona teuina i se si'osi'omaga i lalo ifo o le 25°C.

melamine liuina pauta10


Taimi meli: Nov-25-2020

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni