Hvordan lage dobbeltfarget melaminpulver?

Formålet med den foreliggende oppfinnelse er å tilveiebringe en fremgangsmåte for å forbedre prosessytelsen og produktets levetidstøpepulver i melaminprodukter, spare ressurser, øke fargen på støpte produkter og forbedre mangfoldet av støpte produkter.

Tilberedningsmetoden inkluderer A-komponentpreparering, B-komponentpreparering og ferdig produktpreparering.

Melaminformaldehydstøpemasse

En komponent forberedelse trinn

1. Reaksjon: I reaktoren gjøres formaldehydharpiksen til en 38 % formaldehydløsning i forhold, og pH-verdien justeres til 8,5 i reaktoren, og deretter tilsettes melamin i forhold til å reagere.Varm opp til 90°C til sluttpunktet;

2. Elting: Etter avkjøling til 70°C, legg reaktanten i en eltemaskin, og tilsett tremassefiber og pigment A i henhold til elteforholdet.

3. Tørking: Etter elting går du inn i ovnen for tørking.Ovnen bruker en mesh belte varmluftovn, som tørkes i varmluft ved 85°C, og fuktigheten kontrolleres under 3,5 % for å oppnå tørre materialer.

4. Kulefresing: send de tørkede materialene til kulemøllen, tilsett smøremiddel, herder, titandioksyd og pigment A-tilsetningsstoffer i forhold, og fullfør fortettingen og fargetilpasningen ved kulefresing på 9 timer;

Forberedelsestrinn for komponent B

Fargen på komponent B er forskjellig fra komponent A, men forberedelsestrinnene er de samme.

Tilberedning av ferdig produkt: bland komponent A og komponent B jevntmelamin pulver, og pakk dem deretter i en papirpose dekket med en film.Det ferdige pulveret bør oppbevares i et miljø under 25°C.

melaminstøpepulver10


Innleggstid: 25. november 2020

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å hjelpe deg.
Ta kontakt med oss ​​med en gang.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-post

Telefon