Wilujeng Tepang deui

  • News

    Warta

    Naon Bedana Melamin sareng Urea?
  • FAQ

    FAQ

    Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?Produsén
  • CERTIFICATE

    SERTIPIKAT

    Food Grade, SGS, EUROLAB
  • video

    video

    Kumaha Paké Melamin Resin Molding Sanyawa?
  • mealmine powder factory
  • Huafu melamine powder factory
  • melamine resin powder
  • melamine molding comopund manufacturer

Tentang Kami

Produsén 100% Sanyawa Molding Melamin Murni sareng Kualitas Tinggi Stabil pikeun Peralatan Makan

Quanzhou Huafu Kimiabaheulana kawanoh salaku perusahaan manufaktur Taiwan, geus ngahasilkeun leuwih ti 20 taun.Saatos ngawanohkeun téhnologi produksi internasional canggih jeung alat-alat kana investasi proyék produksi sanyawa molding melamin, proyék ngabogaan kapasitas produksi taunan 12 sarébu ton.Huafu khususnaPure-Stable-Colorful Melamin Powderspikeun tableware melamin.Urang ngaropéaCocog Warnaakurat pisan.Kami museurkeun kana ngawangun hubungan kerjasama jangka panjang sareng stabil sareng para nasabah.

Taros Kami

Kami salawasna siap mantuan anjeun.
Mangga ngahubungan kami sakaligus.

Alamat

Zona Industri Kota Shanyao, Kacamatan Quangang, Quanzhou, Fujian, Cina

Surélék

Telepon