Добредојдовте да дознаете повеќе

  • фабрика за прашок за брашно
  • Фабрика за прашок за меламин Хуафу
  • меламинска смола во прав
  • производител на соединение за обликување меламин

За нас

Производител на 100% чисто соединение за обликување меламин со стабилен-висок квалитет за садови

Хемикалии Quanzhou Huafuпорано познато како производствено претпријатие во Тајван, произведува повеќе од 20 години.По воведувањето на напредната меѓународна производствена технологија и опрема во инвестицискиот проект за производство на соединение за обликување меламин, проектот има годишен производствен капацитет од 12 илјади тони.Хуафу е специјализиран заЧисто-стабилни-шарени меламински правза садови од меламин.Наше прилагоденоСпојување на боие многу точен.Се фокусираме на градење на долгорочна и стабилна соработка со клиентите.

Контактирајте не

Секогаш сме подготвени да ви помогнеме.
Ве молиме контактирајте не одеднаш.

Адреса

Индустриска зона Шањао Таун, округ Куанганг, Куанжу, Фуџиан, Кина

Е-пошта

Телефон