Welcome To Know More

  • News

    Kabar

    Apa Bedane Melamin lan Urea?
  • FAQ

    FAQ

    Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?Produsen
  • CERTIFICATE

    SERTIFIKAT

    Food Grade, SGS, Intertek
  • video

    video

    Carane Gunakake Melamine Resin Molding Senyawa?
  • mealmine powder factory
  • Huafu melamine powder factory
  • melamine resin powder
  • melamine molding comopund manufacturer

Babagan awake dhewe

Produsen Senyawa Cetakan Melamin Murni 100% kanthi Kualitas Stabil kanggo Peralatan Meja

Quanzhou Huafu Chemicalssadurunge dikenal minangka perusahaan manufaktur Taiwan, wis ngasilake luwih saka 20 taun.Sawise ngenalake teknologi lan peralatan produksi internasional majeng menyang investasi proyek produksi senyawa melamin, proyek kasebut nduweni kapasitas produksi taunan 12 ewu ton.Huafu khusus ingPure-Stable-Colorful Melamine Powderskanggo tableware melamine.Kita selarasMatching Warnaakurat banget.Kita fokus kanggo mbangun hubungan kerjasama jangka panjang lan stabil karo pelanggan.

Hubungi Kita

Kita tansah siyap nulungi panjenengan.
Mangga hubungi kita bebarengan.

alamat

Zona Industri Kota Shanyao, Distrik Quangang, Quanzhou, Fujian, China

E-mail

Telpon