Mirë se vini të dini më shumë

  • fabrika e pluhurit të miellit
  • Fabrika e pluhurit melamine Huafu
  • pluhur rrëshire melamine
  • prodhues i comopund i derdhur melamine

Rreth Nesh

Prodhuesi i 100% përbërjes së pastër të formimit të melaminës me cilësi të lartë të qëndrueshme për sendesh

Kimikatet Quanzhou Huafu  i njohur më parë si ndërmarrje prodhuese Tajvan, ka prodhuar për më shumë se 20 vjet. Pas prezantimit të teknologjisë dhe pajisjeve të përparuara ndërkombëtare të prodhimit në investimin e projektit të prodhimit të përbërjes së derdhur melamine, projekti ka një kapacitet prodhimi vjetor prej 12 mijë tonë. Huafu është e specializuar në Pluhurat Melamine të Pastër-Qëndrueshme-Ngjyra për sendesh melamine. Përputhja është shumë e saktë. Ne jemi duke u përqëndruar në ndërtimin e një marrëdhënie bashkëpunimi afatgjatë dhe të qëndrueshme me klientët.Na kontaktoni

Ne jemi gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojmë.
Ju lutemi na kontaktoni menjëherë.

Adresë

Zona Industriale e Qytetit Shanyao, Qarku Quangang, Quanzhou, Fujian, Kinë

Posta elektronike

Telefoni