Le Si'itia o le Tau o Mea Mata mo Melamine Pata

I le amataga o Setema 2020,Huafu Chemical faasoao faʻamatalaga faʻamatalaga o le maketi o meaʻai laulau melamine i le lalolagi atoa.Ua matou va'aia o le tele o maketi o le melamine tableware o lo'o tumau pea le fa'amoemoega fa'aauau pea i luga.

 HFM melamine resin compound

O le mea moni, o le siitaga o tau o le methanol i le vaitaimi lava e tasi ia Novema 2020 na tuleia ai le tau o formaldehyde.(Methanol o le mea mataʻutia mo le gaosiga o formaldehyde.)O le tau o formaldehyde mai kamupani faʻapitoa i totonu o le alamanuia ua siitia i le 12-15%.O le tele o tagata fa'aulufale mai vaila'au na fa'amaonia mai o le a si'itia atili tau o le methanol ona o le maualuga o le mana'oga i Saina i le masina ma le afa ua tuana'i.

O le tau e le o mautinoa i le asō o le a vave ona suia taeao, ma o le tau fou a taeao.O lo'o galulue malosi uma kamupani gaosi mea mata e lagolago a latou tupulaga, ma le fa'amoemoe e mafai ona fo'ia le fe'ese'esea'iga i luga o tau i se taimi vave.

melamine formaldehyde resin compound

I le avea ai ma se tagata tomai faapitoa i le gaosiga omelamine pauta, Huafu Chemicalua fautua mai foi e mafai e le au gaosi laulau ona saunia atoatoa mo le gaosiga pe a mautu le tau o mea mata.

Afai o loʻo i ai i le fale gaosi laulau meaʻai e manaʻomia mo mea mataʻutia i se taimi puʻupuʻu, faʻamolemole tuʻu se oka i se taimi vave e mafai ai ina ia mafai ona matou saunia ia lava mea mata e gaosia.melamine formaldehyde tuufaatasiga.Fa'afeiloa'i e fesili.

Huafu melamine pauta falegaosimea


Taimi meli: Mati-05-2021

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni