De økende kostnadene for råmateriale for melaminpulver

I begynnelsen av september 2020,Huafu Chemicals deltprognosedataene for det globale melamin servisemarkedet.Vi ser at markedsstørrelsen til melamin serviseindustrien har opprettholdt den forventede kontinuerlige oppadgående trenden.

 HFM melaminharpiksforbindelse

Faktisk presset økningen i metanolprisene i samme periode i november 2020 prisen på formaldehyd opp.(Metanol er råstoffet for produksjon av formaldehyd.)Prisen på formaldehyd fra offisielle leverandører i industrien har steget med 12-15%.Mange kjemikalieimportører bekreftet at metanolprisene vil stige ytterligere på grunn av høy etterspørsel i Kina den siste halvannen måneden.

Prisen som er usikker i dag vil endre seg raskt i morgen, og det blir den nye prisen i morgen.Alle råvareprodusenter jobber hardt for å støtte sine jevnaldrende, i håp om at prisøkningskonflikten kan løses så snart som mulig.

melamin formaldehyd harpiksforbindelse

Som ekspert på produksjon avmelamin pulver, Huafu Chemicalsantyder også at serviseprodusenter kan forberede seg fullt ut på produksjon når prisen på råvarer er relativt stabil.

Dersom servisefabrikken har krav til råvarer i løpet av kort tid, vennligst legg inn en bestilling så snart som mulig slik at vi kan klargjøre nok råvarer til å produseremelaminformaldehydforbindelser.Velkommen til å spørre.

Huafu melaminpulverfabrikk


Innleggstid: Mar-05-2021

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å hjelpe deg.
Ta kontakt med oss ​​med en gang.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-post

Telefon