Le Va'aiga lata mai ile Global Melamine Tableware Maketi

O le Melamine e masani ona faʻaaogaina i totonu o pisinisi o le gaosiga o laupapa, palasitika, faʻapipiʻi, pepa, ie, paʻu, eletise, vailaʻau ma isi. Sa matua lauiloa i Europa, Amerika i Matu, Amerika i Saute, Asia i Sautesasae, Aferika ma isi atunuu ma itulagi.

O oloa melamine ua talia e tagata fa'atau i le lalolagi atoa, ma o lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo ipu laulau melamine.Ina ua maeʻa le atinaʻe i tausaga talu ai, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o le tulaga faʻapitoa o le melamine molding powder industry, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le lelei o oloa.O le tele o maketi o le melamine tableware alamanuia o loʻo tumau pea le faʻaauau pea i luga.

melamine pauta laulau

Ae ui i lea, o le COVID-19 ua mafua ai le tele o taimi malolo i le lalolagi atoa.Tele faleaiga e le mafai ona tatalaina pe tapuni foi.O le fa'alauiloaina o mea'ai 'oti fa'aaogaina na mafua ai le pa'u tele o le maketi.

Ata1.Tele Melamine Laufa'atasi Maketi Maketi, (US$ Miliona), 2015 VS 2020 VS 2026

valo'aga ole maketi melamine

A o nonofo tagata i le fale pe kuka a latou lava meaʻai ona o le COVID-19, o le maketi mo oloa melamine o loʻo faʻaaogaina i fale nofoia ua matua faʻatupulaia.

I aso nei, o le a faʻasoa atu e le Kamupani a Huafu faʻamatalaga faʻamatalaga o le maketi o meaʻai laulau melamine i le lalolagi atoa.Mai faʻamaumauga, o le a tatou vaʻaia ai o le CAGR o le maketi o le laulau melamine i le lalolagi atoa i le 2015-2019 e 6.2% ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le 7.97% i le faaiuga o le 2026 ma o le a oʻo atu i le US $ 1135.77 miliona.

Ata2.Tele Melamine Laufa'atasi Maketi Maketi 2015-2026 (US$ Miliona)

tele maketi laulau laulau melamine lalolagi

O le mea lea, i le avea ai o se mea e manaʻomia i le olaga o tagata i aso uma, o le atinaʻeina o laulau melamine o le a faʻaalia ai se tulaga o le atinaʻe mautu.

I le avea ai o se tagata tomai faapitoa gaosi oloa mataʻina i le gaosiga o lefa'atasiga melamine, Huafu Chemicals fautua mai e mafai e le au gaosi laulau ona faia sauniuniga atoatoa mo le maketi melamine laulau i le tausaga a sau.100% purie melamine molding powder ma le tusipasi agavaa SGS & EUROLAB o le a avea ma se filifiliga lelei e fesoasoani ia te oe e tumau le le faatoilaloina i le maketi.

Huafu Chemicalua faʻapitoa i le alamanuia melamine mo le sili atu i le 20 tausaga, faʻatasi ai ma tekinolosi Taiwan ma le 'au faigaluega, galuega faʻaletausaga e oʻo atu i le 12,000 tone mautu.

 melamine sapalai falegaosimea


Taimi meli: Sep-09-2020

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni