Forskellene mellem melaminservice og plastikservice

Med tidens fortsatte udvikling har serviset også gennemgået revolutionerende forandringer.Fra det tidligste stenservice, træservice, til keramisk service, rustfrit stålservice, og så det populæremelamin service.

I dag,Huafu Chemicalsvil fokusere på at analysere forskellen mellem melamin og plastikservice.

 ren melamin glaseringspulver

Den første er forskellen i produktionsmaterialer.

Råmaterialet til fremstilling af plastservice er polyethylen, som har god duktilitet og lyse farver efter tilsætning af farvestoffer.

Det er bare, at plastservice er let at deformere under høje temperaturforhold, selvom det er gennemblødt i varmt vand, og endda frigiver nogle giftige og skadelige stoffer i maden.

Tværtimod har melaminservice været meget modent og betryggende på grund af dets sikkerheds- og produktionsteknologi og har gradvist erstattet plastservice på markedet.

melamin råmateriale pulver 

For det andet har de to slags service forskellige pris-ydelsesforhold.

Det overordnede udseende af melaminservice ligner meget keramik og er mere raffineret.Men den er ikke så skrøbelig som keramik, og dens tekstur er forholdsvis let og tynd, så den er meget velegnet til ældre og børn.

Endnu vigtigere er prisen på melaminservice ikke særlig høj.Sammenlignet med plastikservice har det bedre ydeevne og udseende til samme pris.

 Huafu melamin støbemasse fabrik

Efter en omfattende sammenligning ser vi, at markedsudsigterne for melaminservice er meget gode.Det er godt nyt for den fremtidige udvikling af servicefabrikken.Heldigvis har du fundet en professionel melamin råvarefabrik som Huafu.

Huafu melaminstøbemassefabrik har ikke kun faglig viden og avanceret taiwansk teknologi, men har også mange års rig erfaring og farvematchningsfærdigheder iråvarer af fødevaregodkendt melamin service.Serviceproducenter kan være sikre på at købe kvalificerede råvarer fra Huafu, og vi hjælper med at løse alle de problemer, du støder på i produktionen.


Indlægstid: 25-jun-2021

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig.
Kontakt os venligst med det samme.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-mail

telefon