Hvordan man bruger melamin service korrekt?

Melaminservice har god holdbarhed, faldmodstand og let at rengøre.Det har dog også nogle mangler.Den korrekte brug af melaminservice kan i høj grad forlænge levetiden for melaminservice.I dagHuafu Chemicals, producenten af ​​melaminpulver, vil sortere fem forslag til brug af melaminservice.

 melamin støbepulver

1. Temperaturbestandigheden af ​​melaminservice er -20 til 120 grader.Den skal undgå direkte kontakt med varm olie og holde den væk fra antændelseskilder.

2. Sæt det ikke i en mikrobølgeovn til opvarmning eller højtemperaturdesinfektion, da det ellers vil påvirke servicens levetid.Brug venligst et desinfektionsskab af melamin til service, såsom et ozondesinfektionsskab, til desinfektion.

3. Melaminservice har lang brugstid og er let at farve.Når du serverer mad, så prøv at spise mindre mad med flere pigmenter, såsom rød peberolie, eddike osv., for at undgå besvær med rengøringen.

4. Brug ikke ståluld til at skrubbe tallerkner ved rengøring.Brug venligst en blød vaskeklud i stedet.Overfladen på melaminservicen har et lag afmelamin glaspulverog lys film, som kan beskytte servicet.

5. Hvis der efter længere tids brug er pletter på servicet, som ikke kan rengøres, kan du købe et specielt melamin rensepulver til vask, som er nemt at fjerne.

melamin støbepulver rent


Indlægstid: 21. maj 2021

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig.
Kontakt os venligst med det samme.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-mail

telefon