Melaminový trh v prosinci mírně klesl

Jako důležitá surovina pro výrobu potravinářského melaminového nádobí,melaminový formovací prášekzískal pozornost mnoha výrobců nádobí.Dnes,Huafu Chemicals Factorysdílí tržní trend melaminu.Celkově se trh s melaminem v prosinci mírně propadl.

 cena melaminu

27. prosince byla průměrná cena melaminových podniků 8 200,00 juanů/tunu (1 175 amerických dolarů/tunu), což bylo o 1,60 % nižší než cena z 1. prosince.

Začátkem prosince klesla cena suroviny močovina a podpora na straně nákladů oslabila.Provozní rychlost melaminu byla vysoká, ale strana poptávky byla pomalá.

V polovině a na konci prosince cena suroviny močoviny nejprve rostla a poté klesala, podpora nákladů se změnila ze silné na slabou, provozní míra trhu byla vysoká a trh s melaminem stabilně a mírně kolísal.

 močovina a melamin

27. prosince byl domácí trh s močovinou dočasně stabilní.26. prosince byla referenční cena močoviny 2 727 juanů/tunu, což je o 2,54 % méně než 1. prosince (2 798 juanů/tunu).

Továrna Huafudomnívá se, že současná podpora nákladů je omezená, společnost provádí převážně exportní objednávky a domácí navazující poptávka je slabá a stabilní.Očekává se, že trh s melaminem bude v krátkodobém horizontu stabilní.


Čas odeslání: 29. prosince 2022

Kontaktujte nás

Jsme vždy připraveni vám pomoci.
Kontaktujte nás prosím ihned.

Adresa

Průmyslová zóna města Shanyao, okres Quangang, Quanzhou, Fujian, Čína

E-mailem

Telefon