Na Pa'u Teisi le Maketi Melamin ia Tesema

I le avea ai ma mea taua mo le gaosiga o meaʻai-melamine tableware,melamine liuina pautaua maua le gauai o le tele o laulau gaosi oloa.I aso nei,Falegaosimea o Huafufa'asoa le maketi o le melamine.I le aotelega, o le maketi melamine na paʻu teisi ia Tesema.

 tau melamine

I le aso 27 o Tesema, o le averesi o tau o pisinisi melamine e 8,200.00 yuan/ton (1,175 US dollars/ton), lea e 1.60% maualalo ifo nai lo le tau ia Tesema 1.

I le amataga o Tesema, na paʻu ai le tau o mea mataʻutia urea, ma faʻavaivaia le lagolago i le itu tau.Sa maualuga le fa'aogaina o le melamine, ae o le itu na mana'omia na fa'aletonu.

I le ogatotonu ma le faaiuga o Tesema, na muamua tulaʻi le tau o le urea mata, ona paʻu lea, o le tau o le tau na suia mai le malosi i le vaivai, o le maualuga o le faʻaogaina o maketi, ma o le maketi o le melamine na fesuisuiaʻi ma le laʻititi.

 Urea ma melamine

I le aso 27 o Tesema, sa mautu le maketi o le urea i totonu o le atunuu mo se taimi le tumau.I le aso 26 o Tesema, o le tau fa'asino ole urea e 2,727 yuan/ton, i lalo ole 2.54% mai le aso 1 o Tesema (2,798 yuan/ton).

Falegaosi HuafuE talitonu o lo'o fa'atapula'aina le tau o lo'o iai nei, o lo'o fa'atinoina e le kamupani le fa'atonuga o oloa auina atu i fafo, ma e vaivai ma mautu le mana'oga i totonu o le atunu'u.O loʻo faʻamoemoe o le a mautu le maketi melamine i se taimi puʻupuʻu.


Taimi meli: Tes-29-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni