Design odpovídající barev od PANTONE 2021 Popular Colors

PANTONEje autoritativní organizace, která se specializuje na vývoj a výzkum barev a je celosvětově známá.Čínština se také překládá jako Pantone/Pantone a věnuje se vývoji nástrojů pro barevnou komunikaci pro různá průmyslová odvětví.

Od roku 2000,PANTONEOdborníci na barvy hledali barvu, která by dokázala zachytit ducha doby jako každoroční módní barvu, která by vyjadřovala globální kulturní emoce a postoje.Takže dnes,Huafu Chemicalssestavil módní barvy pro rok 2021, které právě zveřejnil PANTONE, a podívejte se, jestli se vám nějaké barvy líbí!

Oblíbené jarní a letní barvy PANTONE 2021jsou měsíček, rozjasňující, blankytný, francouzská modř, zelený jasan, máta, pálený korál, ametystová orchidej, rez a malinový sorbet.

2021 pantone barvy melaminový prášek

Huafu ChemicalsTým výzkumu a vývoje zjistil, že tyto barvy se dobře zobrazují na melaminovém nádobí.Poté se shromáždí několik barevných obrázků melaminového nádobí, které vám snad přinese nové myšlení a navrhování melaminového nádobí pro továrny na nádobí.

melaminové nádobí v barvě pantone

Ve skutečnosti,Huafu Chemicalsse ve výrobě daří velmi dobřenové barvy pro melaminovou formovací hmotupodle barvy PANTONE.

Vítejte a kontaktujte nás ohledně nových oblíbených barevmelaminový prášek.

TELEFON: 86 +15905996312EMAIL: melamine@hfm-melamine.com

 


Čas odeslání: List-03-2020

Kontaktujte nás

Jsme vždy připraveni vám pomoci.
Kontaktujte nás prosím ihned.

Adresa

Průmyslová zóna města Shanyao, okres Quangang, Quanzhou, Fujian, Čína

E-mailem

Telefon