Le Tau Maketi o Melamine Rose (Aug.9-Aug.16)

E oʻo mai ia Aokuso 16, o le tau masani omelaminepisinisi o 7766.67 yuan / ton (e tusa ma le 1142 US tala / ton), o se siitaga o le 7.37% pe a faatusatusa i le tau o le Aso Lua talu ai (Aokuso 9), ma pa'ū i le 24.60% tausaga-i-tausaga i se taamilosaga tolu-masina.

Talu ai nei (8.9-8.16) na faʻamautu muamua tulaga o maketi melamine ona tulaʻi ai lea.

 tau melamine

1. Mai le itu manaomia:fa'ato'aga mana'oga ua matua fa'amutaina, ma ua fa'atupula'ia manaoga tau alamanuia.O le falegaosi pa'u na amata i se tulaga maualalo, ma o le fa'atauga sa na'o le mana'omia, ma o le fale fa'apalapala fa'apipi'i na tulitatao i fa'aulu.O le tau o le melamine ua faʻamalosia i se tulaga maualalo, ma o le naunautaiga mo le faʻatauina o le urea e lautele.

2. Mai le va'aiga o sapalai:o nisi gaosi oloa ua amata ona toe faaleleia, ma o le gaosiga o le urea i aso taitasi e tusa ma le 150,000 tone.

Huafu Chemicaltalitonu o le tau o loʻo i ai nei e masani ona lagolagoina, ma ua faʻaitiitia le faʻaogaina o le maketi melamine, lea e lagolagoina ai le malosi o le faʻaogaina o le maketi, ae o le manaʻoga i lalo e mafolafola, ma le mafaufau maketi o loʻo faʻaeteete pea.O lo'o fa'amoemoe e ono malosi le maketi melamine i se taimi pu'upu'u.

 


Taimi meli: Aukuso-19-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni