Markedsprisen på melaminrose (9. august-16. august)

Pr. 16. august er gennemsnitsprisen påmelaminvirksomheder var 7766,67 yuan / ton (ca. 1142 amerikanske dollars / ton), en stigning på 7,37% sammenlignet med prisen sidste tirsdag (9. august), og faldt med 24,60% år-til-år i en tre-måneders cyklus.

For nylig (8,9-8,16) stabiliserede markedsforholdene for melamin sig først og steg derefter.

 melamin pris

1. Fra efterspørgselssiden:efterspørgslen efter landbruget er stort set ophørt, og den industrielle efterspørgsel er steget.Gummipladefabrikken startede på et lavt niveau, og indkøbet var hovedsageligt bare i nød, og blandingsgødningsfabrikken fulgte op på dyk.Prisen på melamin er konsolideret på et lavt niveau, og begejstringen for indkøb af urea er generel.

2. Fra udbudsperspektivet:nogle producenter er begyndt at revidere, og den daglige produktion af urinstof er omkring 150.000 tons.

Huafu Chemicalsmener, at de nuværende omkostninger generelt understøttes, og at melaminmarkedets driftshastighed er faldet, hvilket understøtter markedets stærke drift, men efterspørgslen i downstream er flad, og markedsmentaliteten er stadig forsigtig.Det forventes, at melaminmarkedet kan være stærkt på kort sigt.

 


Indlægstid: 19. august 2022

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig.
Kontakt os venligst med det samme.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-mail

telefon