Melamine Iloiloga Fa'alemasina: ose pa'u la'ititi pe a uma le maketi

Ua matou maua se malamalamaaga patino i le fesuiaiga o tau o mea mataʻutia ma tulaga tau maketi e ala i le auʻiliʻiliga muamua o maketi omelamine, formaldehyde, ma le pauta melamine.I aso nei,Huafu melamine fale gaosi oloao le a faʻasoa le iloiloga faalemasina o le melamine ma faia suʻesuʻega maketi ma faʻataʻitaʻiga o meafaitino mata melamine ia Oketopa.

1. Fuainumera i luga ole fua faatatau o uta faagaioiina o pisinisi melamine a Saina

pisinisi melamine o loo faagaoioia

Huafu Melamine Powder Factoryo lo'o fa'amoemoe e 75.76% le averesi o le fa'agaioiina o pisinisi melamine a Saina ia Setema, o se si'itaga e 2.84 pasene mai le masina talu ai ma le si'itia o le 18.93 pasene mai le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.

Faatasi ai ma le toe amataina o galuega ma gaosiga i se taimi mulimuli ane, ua talitonu Huafu Chemicals o le averesi o le faʻaogaina o uta o kamupani melamine i totonu o Oketopa o le a tumau pea i se tulaga maualuga.

2. Iloiloga o tau o le melamine i totonu o aiga

tulaga tau melamine

Ia Setema, na muamua tulaʻi le maketi melamine Saina ona paʻu ai lea.

3. Su'esu'ega maketi ma fa'amatalaga ia Oketopa

tau o mea'ai

Huafu Chemicaltalitonu o le melamine gaosi oloa o le a i lalo o le mamafa mai le leai o se gaosiga, leai se faʻatau, ma leai se suʻesuʻega mo se taimi umi, ma o tau o loʻo faʻamoemoe e tumau maualuga.

Huafu Melamineo le a faʻaauau pea ona faʻamautinoa le lelei o mea mataʻutia melamine, ma faʻatasi ma le atinaʻe masani o le tele o tagata gaosi oloa.Talosia ia manuia lau galuega ma se atina'e atili.Shelly Chen: +86 15905996312

falegaosimea e gaosia ai le melamine


Taimi meli: Sep-30-2021

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni