Melamin Monthly Review: et lite fall etter at markedet går opp

Vi har fått en viss forståelse av svingningene i råvarepriser og markedsforhold gjennom forrige markedsanalyse avmelamin, formaldehyd og melaminpulver.I dag,Huafu melamin råvarefabrikkvil dele den månedlige gjennomgangen av melamin og lage markedsanalyse og prognose for melaminråvarer i oktober.

1. Statistikk over driftsbelastningen til Kinas melaminbedrifter

melaminbedrifter som opererer

Huafu melaminpulverfabrikkforventer at den gjennomsnittlige driftsraten for Kinas melaminbedrifter i september er 75,76 %, en økning på 2,84 prosentpoeng fra forrige måned og en økning på 18,93 prosentpoeng fra samme periode i fjor.

Med gjenopptakelse av arbeid og produksjon i den senere perioden, tror Huafu Chemicals at den gjennomsnittlige driftsbelastningen til innenlandske melaminbedrifter i oktober vil forbli på et høyt nivå.

2. Analyse av innenlandsk melaminpristrender

melamin prisutvikling

I september steg det kinesiske melaminmarkedet først og falt deretter.

3. Markedsanalyse og prognose i oktober

melgruveprisprognose

Huafu Chemicalsmener at melaminprodusenter vil være under press fra ingen produksjon, intet salg og ingen lagerbeholdning på lang tid, og prisene forventes å forbli høye.

Huafu melaminvil fortsette å sikre kvaliteten på melamin råvarer, og følge den felles utviklingen av de fleste produsenter.Ønsker deg en fremgangsrik karriere og videre utvikling.Shelly Chen: +86 15905996312

melamin molding pulver fabrikk


Innleggstid: 30. september 2021

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å hjelpe deg.
Ta kontakt med oss ​​med en gang.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-post

Telefon