Toe tula'i mai le Maketi Melamine(Me.9-Me.12)

O le maketi aupito lata mai lea o le melamine, le vaila'au mata'utia omelamine liuina pauta by Huafu MMC Factory.

 tulaga tau melamine

P o le tau o oloa melamine

E oʻo mai i le taeao o Me 13, o le averesi o tau o pisinisi melamine o le 10,300.00 yuan / tone (e tusa ma le 1,520 US tala / tone), o se faʻaopoopoga o le 0.65% faʻatusatusa i le tau i le Aso Gafua, ma le faʻaititia o le 8.31% faʻatusatusa i le tau. ia Aperila 13. O le masina i lea masina na pa'ū i le 29.77% i lea tausaga ma lea tausaga.

Na siitia le tau maketi o le melamine i le Aso Lulu.Talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea ona siʻitia le tau o le urea.

1. O le itu tau e lagolagoina ai uiga o tagata gaosi oloa o le tau lagolago.O nisi kamupani gaosi oloa e lafo muamua oka i se faiga faatulagaina lelei.

2. Ua fa'atupula'ia le fa'atonuga o oloa auina atu i fafo pe a fa'atusatusa i le vaitaimi ua tuana'i.Ole mana'oga ile atunu'u o lo'o tumau pea ile averesi..

3. Urea i luga, o le maketi o le urea i totonu o le atunuu na siitia ia Me 12. O le tau faasinomaga o le urea e 3245.00 (e tusa ma le 479 US tala), o se siitaga e 6.53% pe a faatusatusa i le tau i le aso 1 o Me.

4. Sa tumau pea le maualuga o tau o le koale ma kesi fa'alenatura fa'atasi, fa'atasi ai ma le tau lelei.

 urea ma le melamine faatusatusa tau

HuafuMelamine Molding PowderE talitonu le fale gaosi o le tau o le urea i luga lata mai e matua malosi lava, o le tau o le tau o loʻo manino, o le tuʻuina atu o le faʻaogaina o le fua faatatau o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina, o le pito i lalo e manaʻomia le faʻatau, o le sapalai ma le manaʻoga lagolago e lautele, e faʻamoemoeina i totonu. le taimi pupuu, o le maketi melamine e mafai ona mautu ma malosi.

 

 


Taimi meli: Me-19-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni