Melaminmarkedet steg igen (9. maj-12. maj)

Dette er den seneste markedstrend af melamin, det kemiske råmateriale afmelamin støbepulver by Huafu MMC fabrik.

 melamin prisudvikling

P-værdikurve for melaminprodukter

Fra om morgenen den 13. maj var den gennemsnitlige pris på melaminvirksomheder 10.300,00 yuan/ton (ca. 1.520 amerikanske dollars/ton), en stigning på 0,65% sammenlignet med prisen i mandags og et fald på 8,31% i forhold til prisen. den 13. april. Perioden fra måned til måned faldt med 29,77% år-til-år.

Markedsprisen på melamin steg onsdag.På det seneste er prisen på råvareurinstof fortsat med at stige.

1. Omkostningssiden understøtter producenternes holdning til prisstøtte.Nogle producenter sender ordrer på forhånd på en ordnet måde.

2. Eksportordrerne på efterspørgselssiden er steget i forhold til den foregående periode.Den indenlandske downstream-efterspørgsel er stadig gennemsnitlig..

3. Upstream urea steg det indenlandske ureamarked den 12. maj. Referenceprisen for urea var 3245,00 (ca. 479 US dollars), en stigning på 6,53 % i forhold til prisen den 1. maj.

4. Opstrømspriserne for kul og flydende naturgas forblev høje med god omkostningsstøtte.

 urea og melamin pris sammenligning

HuafuMelamin støbepulverFabrikken mener, at den nylige upstream-ureapris er relativt stærk, omkostningsstøtten er indlysende, udbudssidens driftshastighed forventes at stige, downstream skal bare købe hovedsageligt, udbuds- og efterspørgselssiden er generel, det forventes, at i på kort sigt kan melaminmarkedet være stabilt og stærkt.

 

 


Indlægstid: 19. maj 2022

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig.
Kontakt os venligst med det samme.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-mail

telefon