E tete'e Melamine Melamine I le vevela maualuga?

1. Aua le fa'aogaina melamine tableware i le maualuga-vevela siosiomaga

Ole fesoasoani ole vevela ole laulau melamine ole 0 ℃ ile 120 ℃.Afai e tu'u i totonu o le suau'u vevela ile 200 ℃ mo le sefulu minute, o le a mafua ai ona fa'afefete le laulau ma pala.

Pe a faʻafefe, o se vaega o le resini melamine o le a pala, o lenei faiga o le a maua ai le tele o formaldehyde ma le melamine.I le taimi nei e tatau ona sui le laulau e taofi le faʻaaogaina o le oloa.

E sili ona taua le taʻua o nisi o laau tootoo i totonu o faleaiga vevela e faʻaaogaina ai foi meaʻai laulau melamine.Ona o le faʻafesoʻotaʻi faifaipea ma le pito i lalo o le ulo vevela i le taimi o kuka vevela, ma le umi o le 'ai.

Na maua e le au suʻesuʻega lelei le melamine tableware A maeʻa le faʻamafanafanaina i le 100 ℃ mo le 3 itula, o le aofaʻi o le melamine i le tasi faʻataʻitaʻiga na oʻo i le tau faʻatapulaʻaina o loʻo faʻatulagaina e tulaga faʻale-atunuu, ma o le aofaʻi o femalagaiga o le melamine o le a faʻateleina i le faʻaopoopoga o le taimi faʻamafanafana.

O le mea lea, e faʻasaina le faʻaaogaina o laulau melamine i lalo o le vevela maualuga.

 melamine pauta mo ipu laulau

2. Tu'u i totonu o vai fa'apuna e iloa ai mea'ai laulau melamine moni pe pepelo

Ona o le maualuga o le tau oresini melamine-formaldehyde,o nisi o tagata gaosi oloa e fa'aaoga sa'o le urea-formaldehyde resins e fai ma mea mata ina ia tulituliloa ai tupe mama, ae o nisi latou te fa'aaogaina le pauta fa'ameamea o le urea-formaldehyde.O se vaega o le melamine pauta e faʻaaogaina, ma o lenei oloa e le faʻatagaina ona faʻafesoʻotaʻi saʻo ma meaʻai i Saina.A fa'atau moni e tagata fa'atau, fa'aopoopo i le filifilia o faleoloa masani ma supamaketi, aua le filifilia ni mea taugofie "fa'asalalau fanua".

Talu ai ona o le vevela o le urea-formaldehyde resin e tusa ma le 80 ℃, ma o le faʻaogaina o le vevela o le melamine tableware e mafai ona oʻo atu i le 120 ℃, e mafai e tagata faʻatau ona sasaa vai vai i totonu o le oloa pe a uma ona faʻatau le melamine tableware.Afai e fa'atupuina se numera tele o pulu, o le mea'ai laulau melamine pepelo.

O mea mata mo le gaosiga o meaai-grade melamine tableware o100% mama melamine formaldehyde resin pauta, ma le Huafu Chemical o se gaosi mea'ai mata melamine fa'apitoa i le gaosiga o le fa'aogaina o le melamine mo le fa'aogaina o mea'ai laulau melamine mo le 20 tausaga.O tagata gaosi ipu laulau e mana'omia le melamine i totonu o le atunu'u ma fafo e talia le vala'au mo se fa'atalanoaga.

 Melamine Formaldehyde Fa'apipi'i

 


Taimi meli: Iuni-17-2020

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni