Iloiloga Faalevaiaso: Ua mautu le Maketi Melamine Ina ua Faʻaauau le Paʻu (Tesema 10-16, 2021)

Huafu Chemicals, ose gaosi oloamelamine pauta(O le lanu pito i luga o Saina e fetaui), o loʻo faʻaauau pea ona faʻasoa le suʻesuʻega maketi melamine ma fautuaga mo oe.

 maketi melamine

Mai ia Tesema 10 ia Tesema 16, na mautu le maketi o le melamine i totonu o le atunuu ina ua faʻaauau le paʻu.

1. O le averesi a le atunu'u i fafo atu o le fale gaosi oloa o oloa ea e US$1405.8/toni, i lalo 24.14% masina i lea masina ma luga 36.66% i lea tausaga ma lea tausaga.

2. E oo mai i le aso 16 o Tesema, o le siitaga o oka fou mo le melamine a Saina sa fa'amautu i le US$1256.4-1413.4/ton, o se fa'aitiitiga i le US$235.6-314/ton mai le vaiaso talu ai.

3. O le vaiaso nei, o le tau o le melamine na faʻaauau pea ona paʻu i se saoasaoa vave.O pisinisi pito i lalo i totonu ma fafo o loʻo tumau pea le faʻatalitali ma le vaʻai faʻaeteete.E lei sologa lelei uta a le au gaosi oloa, sa faaauau pea ona pa'ū tau o fefaʻatauaiga, ma faʻaauau pea le faʻatupulaia o oloa.

 pa'epa'e melamine pa'epa'e

O mea nei o leSu'esu'ega Maketi ma Fautuaga mo Fa'agaioigamo fale gaosi laulau

1. Faatasi ai ma le faasolosolo malie o tau, o pisinisi i totonu ma fafo i lalo ifo o le atunuu ua maua ai se sapalai talafeagai o oloa, lea ua manino ai le faaitiitia o le mamafa o oloa a nisi gaosi oloa, ma o le faamoemoe e siitia tau ua faasolosolo malie lava ona siitia.

2. I le taimi nei, o loʻo tumau pea le maualuga o le maualuga o le faʻaogaina o pisinisi, ma o le a faʻaauau pea ona faʻamalosi le manaʻoga i totonu o le atunuʻu i le lumanaʻi, ma o le a faigata mo le maketi ona fausia le lagolago malosi.

3. Ina ia fa'aosofia ai fa'atauga i lalo,Huafu Chemicale talitonu o le tau o le melamine maualalo e mafai ona fetuutuunai i se taimi pupuu, ma o fetuunaiga i tau maualuga e matua faatapulaaina.

Huafu melamine teuina


Taimi meli: Tes-20-2021

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni