Iloiloga Faalevaiaso: Fa'aauau le Pa'u o le Tau Melamine (Tesema 3-9, 2021)

I aso nei,Huafu Chemical(melaminegaosi oloa) e aumaia ia oe faʻamatalaga lata mai i luga o le tau maketi o le melamine ma ana auʻiliʻiliga ma faʻamatalaga o le maketi i le lumanaʻi.

Muamua, se'i o tatou va'ava'ai i fa'amaumauga fa'afuainumera o le fua faatatau o uta fa'agaioiga o pisinisi melamine Saina.

 tau maketi melamine

E oo mai ia Tesema 9, o le fua faatatau o galuega a pisinisi melamine Saina e 74.11%, o se siitaga e 0.85 pasene mai le masina talu ai.

E talitonu le Huafu Chemicals o le a fa'aauau pea ona si'itia le fua faatatau o uta o galuega a pisinisi melamine i totonu o le atunu'u i le vaiaso fou.

O le isi, se'i o tatou va'ai i le tau o le melamine i totonu o le fale gaosi oloa.

E o’o mai i le aso 9 o Tesema, na pa’u i lalo le tau o le fale gaosi melamine fou i Saina i le $235-440/ton mai le vaiaso talu ai.A'o fa'avavevave le pa'u o tau, e sili atu le fa'aeteete o puna'oa o oloa i lalo, ma o lo'o fa'aauau pea le le paleni o sapalai ma mana'oga.

 mamafa masani melamine

Ma le mea mulimuli, o le a faia e Huafu Factory au suʻesuʻega maketi mo oe mo lau faʻamatalaga.

O loʻo faʻamoemoeina o le a faasolosolo malie le faʻatupulaia o le maualuga o le faʻaogaina o pisinisi i luga o le 80%.O tau o le melamine i totonu o le atunu'u o lo'o i ai pea le avanoa mo le pa'u pupuu, ma o le fua o le pa'u e ono fa'agesegese ai.

O loʻo suia le maketi i aso uma, ma o le faʻatauga mautu meamata e sili ona lelei!

Huafu melamine ma MMC falegaosimea


Taimi meli: Tes-15-2021

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni