Le Maketi Melamine e mautu ma Fetuuna'i (Nov.17-Nov.22)

Melamine o se tasi o mea mataʻina taua momelamine resin suiina pauta.I le avea ai ma se gaosiga oMMC mo ipu laulau, Falegaosi Huafuo le a faʻaauau pea ona faʻasoa le maketi melamine ma oe.

E oo mai ia Novema 22, o le averesi o tau o pisinisi melamine o le 8,300.00 yuan/ton, o se siitaga e 0.81% pe a faatusatusa i le tau ia Novema 10.

Talu ai nei, o le maketi melamine ua fetuutuunai ma le mausali.

Saina melamine tau tulaga

Mai le va'aiga o le tau, o lo'o fa'agasolo malosi le maketi o le urea mata'utia, ma ua fa'amalosia le tau lagolago.

Mai le va'aiga o le sapalai ma le mana'oga, o nisi o pisinisi i le itu i matu na fa'apipi'iina ni fa'alelei laiti, ae o le mana'oga i lalo e le'i fa'aleleia tele.O le fa'atauga sa fa'atatau lava ile mana'oga, ma o le tulaga tau fefa'ataua'iga sa lautele.O le taulaiga o feutagaiga i le maketi melamine o le mautu.

 Falegaosi melamine Saina

E talitonu le Huafu Chemicals o le itu tau o lo'o i ai nei e lagolagoina le mafaufau o le maketi o le taofiofia o tau, ae o le itu o lo'o mana'omia e vaivai, o le sapalai ma le mana'oga lagolago e averesi, ma e malosi le siosiomaga fa'atali ma va'ai.O loʻo faʻamoemoeina i se taimi puʻupuʻu, o le maketi melamine e mafai ona faʻaogaina ma le mautu e avea ma taulaiga autu.

 


Taimi meli: Nov-24-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni