O le Maketi Melamine o loʻo tamoʻe mama

Melamine ma formaldehyde o mea taua tele mo le gaosiga omelamine liuina pauta.I aso nei,Huafu Chemicalo le a faʻasoa atu ia te oe tulaga lata mai o maketi melamine.

E oʻo mai ia Me 18, o le averesi o tau o pisinisi melamine e 7,400.00 yuan/ton, o se faʻaititia o le 0.67% pe a faʻatusatusa i le tau o le Aso Gafua.

Na vaivai le maketi o le melamine i le Aso Lulu nei.Talu ai nei, o loʻo vaivai le maketi o le urea, o le tau e le lava, o nisi masini ua tapunia mo le tausiga, ma o le faʻaaogaina o le gaosiga o le melamine ua faʻaitiitia.

tau melamine

Talu ai nei, o le maketi o le urea i totonu o le atunuu o loʻo faʻasolosolo vaivai ma mautu.I le aso 17 o Me, o le tau fa'atatau o le urea e 2525.00, o se fa'aitiitiga e 3.4% pe a fa'atusatusa i le aso 1 o Me (2613.75).

I le taimi nei, o le lagolago i le itu tau e vaivai, ma o le faʻatauga o loʻo manaʻomia o le mea autu lea.O le pa'u i luga o le fua faatatau o galuega a le itu sapalai ua lagolagoina laititi le maketi.O loʻo faʻamoemoeina i se taimi pupuu, o le maketi melamine e mafai ona faʻatali ma vaʻai ma faʻamalosia.


Taimi meli: Me-19-2023

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni