O le Melamine Maketi e masani ona mautu

O mea mata'utia autu mo le gaosigamelamine-formaldehyde resin pautao le melamine, formaldehyde ma le pulu pepa.I aso nei,Huafu Chemicalo le a faasoa atu ia te oe le tulaga maketi o le melamine.

E oo mai i le aso 11 o Novema, o le tau averesi o pisinisi melamine o le 8,300.00 yuan/ton (pe tusa ma le 1,178 US dollars/ton), o se siitaga e 0.81% pe a faatusatusa i le tau i le taimi lava e tasi i le masina talu ai.

O lenei vaiaso, o lona uiga, mai ia Novema 7th i Novema 11th, o upusii a pisinisi i le maketi melamine na matua mautu, ma o nisi pisinisi na fetuunai a latou tau.

tulaga tau melamine

TAU

O le tau o le urea mata na siitia, i luga 3.11% mai Novema 1. I le feagai ai ma le lagolago melamine, ua siitia le tau.

SAUNIA MA TAGATA

Ole aofa'iga ole fa'agaioiga ole maketi melamine e maualuga, ole fa'atauga i lalo ole atunu'u e fa'atatau ile mana'oga, fa'atapula'aina femalagaiga i le lotoifale, ma o le va'aiga tau fefa'ataua'iga e averesi. 

Huafu Chemical Factory talitonu o le tau o loʻo i ai nei e malosi, o le faʻaogaina o le vaega o le tuʻuina atu e maualuga, o le faʻatinoga o le itu manaʻomia o le averesi, ma o fefaʻatauaʻiga maketi e faʻavae i luga o manaoga malosi.O loʻo faʻamoemoe i se taimi puʻupuʻu, o le maketi melamine o le a tumau pea.

melamine resin mea mata


Taimi meli: Nov-16-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni