Le Fa'asologa o Maketi nei ole Melamine Powder

Melamine o se vailaʻau faʻamaʻi ma le tele o faʻaoga.E faʻaaogaina lautele i laupapa, palasitika, faʻapipiʻi, fai pepa, ie, paʻu, mea eletise, vailaʻau ma isi pisinisi.

E pei ona tatou iloa uma, o le melamine o se mea taua tele mo le gaosiga omelamine liuina pauta, ma o lona tulaga tau maketi o se mataupu foi lea e popole tele ai le tele o tagata gaosi laulau.

fa'aogaina o le pauta melamine

Talu ai nei, o le maketi melamine ua faʻatupulaia ma le mausali, ma o faʻasalalauga faʻapisinisi o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia ma le mausali.O loʻo tumau pea le sapalai o oloa, ma o loʻo iai pea le naunau e taofi tau.O le pito i lalo e manaʻomia le faʻatau, ma o loʻo i ai le tetee i tau maualuga.Talu ai nei, o nisi o masini paka na toe amata galuega ma gaosiga, ma ua faasolosolo malie le siitia o le tulaga o le uta o pisinisi.Huafu Chemicale talitonu o le maketi o le melamine i totonu o le atunuu mo taimi pupuu o le a tumau ai se tau fufusi, ae o fefaʻatauaiga maualuga o le a faʻagesegese.Ae leai se suiga tele i le manaoga.O loʻo faʻaauau pea le faʻaleleia o maketi i fafo.

le tulaga maketi o le melamine

Le Tau o Melamine i Saina(O nei faʻamatalaga e mo naʻo faʻamatalaga.)

Mai faʻamatalaga o loʻo i luga, e mafai ona tatou vaʻaia e amata mai ia Aokuso 2021, o le tau o le melamine o loʻo faʻatupulaia pea.O le mea lea, e mafai e le au gaosi laulau ona saunia mo le gaosiga o mana'oga o mea mata.

Huafu Chemicalo le a faʻaauau pea ona gauai atu i le tuʻuina atu i totonu o le fale o le melamine.Afai e manaʻomia le faʻatau e le fale gaosi laulau i se taimi lata mai, faʻamolemole faʻamaonia le faʻatonuga i le taimi ina ia mafai ai ona matou lokaina le taimi e tuʻuina atu ai ma le tau o mea mataʻutia i le taimi.

Fa'afeiloa'i e fesili.Telefoni: +86 15905996312Email: melamine@hfm-melamine.com


Taimi meli: Aukuso-18-2021

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni