Melamine Weekly Review: O le maketi o loʻo i lalo o le mamafa (Me20-Me26, 2022)

O mea o lo'o i lalo o lo'o fa'atulagaina eHuafu Chemical, o se gaosiga omelamine laulau mea'ai pauta, fa'amoemoe e aoga mo oe.

O le maketi o le melamine i totonu o le atunuu sa i lalo o le mamafa i lenei vaiaso.O le fale gaosi oloa mamafa masani a le atunuu na paʻu i le 8.43% masina-ma-masina, ma faʻatupulaʻia laʻititi i le 1.91% i lea tausaga ma lea tausaga.

 Huafu melamine tau falegaosimea

Su'esu'ega o tulaga tau maketi ma le va'aiga

1. Mai le vaaiga o le sapalai, o nisi masini paka o le a fuafua e toe amata le gaosiga, e mafai ona toe faʻaleleia le fua faatatau o uta o le kamupani, ma o le a faasolosolo malie le faʻatupulaia o le maketi.

2. Mai le va'aiga o le mana'oga, e faigata mo le fa'alaloina o le mana'oga i le fale ma fafo ona i ai se fa'aleleia tele, ma o le a fa'aauau pea le pa'u atoa, lea o le ai ai se aafiaga le lelei i luga o le maketi.

3. Mai le va'aiga o le tau, o lo'o vaivai pea le maketi o le urea, ma o le fa'aitiitia e fa'atapula'aina i se taimi pu'upu'u.O le mea lea, pe a tumau pea le tau, o loʻo i ai pea se tau lagolago mo le melamine.

A'o fa'aauau pea ona fa'alauteleina le fete'ena'iga i le va o le sapalai ma le mana'oga, o le a'afiaga o le tosoina o tau e fai si vaivai.E talitonu Huafu Chemicals e ono fa'aauau pea ona pa'u i lalo le tau o le melamine i totonu o le atunu'u i se taimi pu'upu'u, ma o lo'o tumau pea le tau o lo'o i se tulaga maualuga, e ono fa'atapula'aina ai le pa'u i se tulaga patino.

 

 


Taimi meli: Me-27-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni