Toe Pa'u Tau Melamine!

Talu ai nei, o le maketi o le melamine i totonu o le atunuʻu o loʻo tumau pea i lalo.O loʻo faʻaauau pea ona paʻu le tau o le melamine, ma o loʻo faʻagasolo le gaosiga o oloa, ae o manaoga i totonu ma fafo e leai se lagolago malosi, o uta e laʻititi i lalo o le mamafa, ma o le avanoa tonu o fefaʻatauaʻiga ua faʻalauteleina.O se vaega o mea e paka ai taavale o le a toe amata le gaosiga o le tasi ma le isi, o le a faasolosolo malie le maualuga o le avega o pisinisi, ma o le a tumau pea le tele o oloa.

 melamine

O le tau o le melamine o lo'o iai i le taimi nei o le US$2271.8-2381.4/ton, ma o le fefa'ataua'iga moni e mafai ona fa'aauau pea ona fa'atalanoa.

Fa'ailo tau maketi tuai

O le tau o mea mata urea ua faatelevave ona paʻu, o le lagolago mo le tau o le melamine ua faʻavaivaia, ma o le sapalai ma le manaʻoga o loʻo tumau pea.O le tele o tagata i totonu o le alamanuia o loʻo faʻaauau pea ona paʻu, ma o nisi o loʻo tausia le tau o tau, ae o faʻavae e lelei ma faʻamalosia le faʻatapulaʻaina.

MMC pauta

Huafu Chemicaltalitonu o le maketi melamine i totonu o le atunuu o le a faʻaauau pea ona faʻavaivaia i se taimi puʻupuʻu.

Afai o loʻo i ai se le lava o le paʻu melamine, faʻamolemole oka muamua e foia ou manaʻoga faʻanatinati.Fa'atauga telefoni: +86 15905996312


Taimi meli: Nov-23-2021

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni