Tau Melamine: siitia i luga

O le vaiaso nei, o le aotelega o le lotoifalemaketi melaminefa'aauau pea lona aga'i i luga.O le tau masani a le atunu'u i fafo o fale gaosi oloa o oloa mamafa masani saUS$3,130/toni, o se siitaga e 7.65% masina-ma-masina ma 285.10% tausaga-i-tausaga.

 ua siitia i luga le tau o le melamine

1. O oloa auina atu i fafo na faʻaauau pea ona faʻateleina le maketi o fefaʻatauaʻiga i totonu o le atunuʻu, ma faʻateleina le tuʻuina atu o fefaʻatauaiga mai fafo e pisinisi.O uta o pisinisi lagolago e masani lava, o le naunau e faʻamautinoa le tau e malosi, ma o fefaʻatauaiga i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu e mama.

2. O lo'o fa'atupula'ia lemu le tulaga o uta o atina'e, ma o le tele o atina'e e fa'amoemoe e fa'ataunu'u poloaiga a'o le'i o'o mai.O le mea lea, o le aofaʻi o sapalai a le au gaosi oloa o loʻo tumau pea, ma faʻamalosia ai tau e faʻaauau pea ona talepeina maualuga fou.

3.Factory production pressure o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina i luga o tau, ma e sili atu le tetee.O lo'o fa'aauau pea ona fa'aitiitia le uta po'o le fa'agata fo'i o le gaosiga o lo'o iai, ma o mana'oga i totonu o le atunu'u e vaivai.

 melamine formaldehyde fa'ameamea pa'u

Sosoo ai,Huafu Melamine Powder Factoryo le a fa'asoa atu ia te oe le fa'asologa o maketi melamine.

Huafu Chemicale talitonu o le toe faʻaleleia pea o nofoaga e paka ai taavale, o loʻo faʻamoemoe o le a faʻateleina le maualuga o le uta o atinaʻe i le vaiaso fou, ma o le a faʻateleina le sapalai o maketi.E itiiti le mamafa i uta o pisinisi mo taimi pupuu, ma o tau o le a fai si mautu, ae o fefaʻatauaʻiga maualuga e averesi, ma o le tuʻuina atu ma le manaʻoga e foliga mai e vaivai i le amataga o le fausiaina.Aua ne'i fa'ate'aina le fa'aletonu o fefa'ataua'iga maualuluga fa'apitonu'u.

I le amanaia ai o le siitaga o tau o meamata ma tau o felauaiga i lenei tausaga, faapea foi ma le maualuga o tau o gaosiga, ua fautua mai ai e le Huafu Chemicals e mafai e fale gaosi oloa ona faatau mai ni aofaiga talafeagai.MMC, mea fa'ameamea fa'ameamea ma le pauta fa'amalama melaminemo laulau e tusa ai ma manaoga oka.

Fa'atauga Hotline: +86 15905996312 (Shelly Chen)


Taimi meli: Oke-22-2021

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni