Melamine Iloiloga Faalemasina: Na muamua tulaʻi le maketi ona paʻu ai lea

tau mamafa masani melamine

Sainamelaminena muamua tulai mai maketi ona pa'u lea ia Fepuari.E oʻo mai ia Fepuari 25, o le averesi o le fale gaosi oloaMelamine o Saina oloa mamafa masanio le masina lenei e 13,200 yuan/ton ($2,091/toni), i lalo 35.86% mai le tau masani o le vaitaimi tutusa i le masina talu ai.

Melamine PowderFa'atauga Hotline: + 86 15905996312

 Saina melamine tau fa'asologa o tau

Melamine Maketi Va'aiga Va'aiga mo Mati

  1. Mai le va'aiga o mea mata'utia, Mati o le a ulufale atu i le vaitau maualuga mo le tautotogo o le suaina o fetilaisa, ma o le a faasolosolo malie lava le faateleina o le maualuga o le uta o pisinisi i lalo.O le mea lea, e iai le avanoa e toe fa'aleleia ai le tau o le urea, ae i le tulaga o lo'o lava le sapalai i totonu o le atunu'u, o lo'o fa'amoemoe e fa'agata le si'itaga.
  2. Mai le va'aiga o sapalai ma mana'oga, o le tulaga maualuga o le utaina o pisinisi melamine o le a i ai i se tulaga maualuga, ma o le tuʻuina atu o oloa o le a matua tele;e le gata i lea, o le a faasolosolo malie lava le faaleleia o le itu manaoga, o le a faateleina manaoga i totonu o le atunuu, ma o oloa auina atu i fafo e manaomia pea ona faatau, ma o le maketi i lalo o le a faaalia ai se tulaga lelei.
  3. E talitonu le Huafu Chemicals, talu ai nei le pa'u o le tau, e le mafai ona fa'amagaloina le avanoa o le pa'u i lalo o le maketi i se taimi mulimuli ane.I le tulaga lautele, o le maketi e mafai ona fesuisuiai soo.
  4. E le gata i lea, mo le faʻataʻitaʻiga mo le isi tolu masina, o le pito i lalo o loʻo i le vaitau masani masani o le taumafaina, ma o manaoga faʻalotoifale ma fafo o le a maua ai le lagolago lelei mo le maketi, o lea e faʻamoemoeina o le tau atoa o le a fesuisuiai i se maualuga maualuga.

O pisinisi melamine a Saina o lo'o fa'agaoioia uta

Fuainumera i luga ole fua faatatau o uta o galuega a pisinisi melamine i Saina (Fepuari 2022)

O le averesi o uta o galuega a pisinisi melamine a Saina ia Fepuari e 67.01%, o se fa'aitiitiga i le 1.62 pasene mai le masina talu ai ma le si'itaga i lea tausaga ma lea tausaga e 9.74 pasene.

Huafu Chemicale talitonu o le averesi o le amataga o uta o pisinisi ia Mati o le a fesuisuiai e sili atu i le 70%.


Taimi meli: Mati-03-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni