Iloiloga Fa'alemasina Melamine: Toe fa'aleleia teisi ina ua pa'u le maketi (Aperila 2022)

Tau falegaosimea o pisinisi melamine i Saina

Ia Aperila, o le maketi melamine a Saina na faʻaauau pea ona paʻu ma toe faʻaleleia teisi ina ua maeʻa.E oʻo mai ia Aperila 27, o le averesi o le tau o oloa gaosi melamine a Saina i lenei masina e 9,025 yuan/ton (e tusa ma le 1,362 US dollars/ton), i lalo ifo o le 16.13% mai le tau masani o le vaitaimi tutusa i le masina talu ai ma 15.65% maualalo ifo nai lo. o le vaitaimi lava lea i le tausaga talu ai.

Fuafuaga o oloa melamine Saina

Ona o le tapunia o nisi o mea faʻapipiʻi i le tuai o aso e sefulu mo le tausiga, o le faʻaogaina o le uta o le kamupani na faʻaitiitia, ma i lalo o le lagolago o tau, o nisi tagata gaosi oloa ua i ai le faʻamoemoe e faʻateleina tau, ae o le itu manaʻomia e leʻi faʻaleleia tele mo le i le taimi nei, ma ua lata mai le aso malolo o Me 1, o nisi i lalo e tetee atu i tau maualuga Faʻateleina, faʻatapulaʻaina le aofaʻi o fefaʻatauaiga.

E talitonu le Huafu Chemicals, i lalo o le lagolago a le tau i le amataga o le masina fou, o lo o i ai pea le faamoemoe o nisi o kamupani e sii tau, ina ia mafai ai ona siitia teisi le tau o le melamine.

O pisinisi melamine a Saina o lo'o fa'agaoioia le fua faatatau o uta
Fuainumera i luga ole fua faatatau o uta o galuega a pisinisi melamine i Saina (Aperila 2022)

Huafu Chemicalfa'atatau e 80.56% le averesi o le fa'agaioiina o uta o pisinisi melamine Saina ia Aperila, o se si'itaga e 3.67 pasene mai le masina talu ai ma le si'itaga i lea tausaga ma lea tausaga e 12.39 pasene.
A maeʻa le aso malolo o Me, o loʻo i ai pea kamupani ma fuafuaga faʻaleleia.E talitonu le Huafu Chemicals o le a pa'ū le fua faatatau o uta o galuega i le ogatotonu o le masina fou, ma o le a toe foi i se tulaga maualuga pe a maeʻa le masina.


Taimi meli: Apr-29-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni