Melamine Iloiloga Faalemasina: Oketopa Melamine Maketi

I aso nei,Falegaosi Huafuo lo'o fa'aauau pea ona tu'uina atu ia te oe fa'asologa fou o maketi melamine ma fa'amatalaga maketi mo le isi tolu masina.

Afai e te mana'omiamelamine liuina pauta, MMC pauta,pa'u tioata, faamolemole lagona le saoloto e faafesootai matou.Fe'avea'i: +86 15005996312 (Shelly Chen)Email: melamine@hfm-melamine.com

Tau averesi o fale gaosi oloa o kamupani melamine Saina

Tau averesi o fale gaosi oloa o kamupani melamine Saina

FA'AMANATU TAUA:

Mai le taimi nei, o le taimi e tuʻuina atu ai le faʻatonuga e mafai ona mafaufau loloto i ai.Ona o le tuai ma le leai o ni containers mai kamupani va'a i le lalolagi, ua atili ai ona faigata le tu'uina atu o oloa.Mo se faʻataʻitaʻiga, e 2-3 vaʻa i le masina, ae o lea ua naʻo le 1 le vaʻa i le masina.

O lea la, tagata fa'atauaina uma, fa'amolemole fuafua ni fa'atauga muamua!

Melamine mama mama 

Oketopa melamine tulaga maketi

O le maketi melamine a Saina na faʻaauau pea ona fesuisuiai i luga ia Oketopa.E oʻo mai ia Oketopa 27, o le averesi a le atunuʻu i fafo atu o fale gaosi oloa o melamine atmospheric oloa e 3071 US tala i le tone, o se siitaga e 18.51% i le masina talu ai;ose siitaga e 277.25% i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.

fa'agaioiina le fua fa'atatau o pisinisi melamine Saina 

Fuafuaga o uta fa'agaioiga o pisinisi melamine Saina

Va'aiga mo le isi 3 masina

O Novema ma Tesema o loʻo i ai pea i le vaitau masani masani mo le taumafaina, ma o loʻo i ai pea le manaʻoga i totonu ma fafo, ma o upusii faʻapisinisi e mafai ona mautu.

A maeʻa le Tausaga Fou, e mafai ona faʻaitiitia manaoga o maketi i totonu ma fafo, ma o le a oʻo mai le aso malolo o le Tausaga Fou a Saina, o le a faʻagesegese le siosiomaga fefaʻatauaʻiga maketi.O lo'o fa'amoemoe o le a toe fa'afo'i le tupe i le taimi lena.

Saina melamine tau tala

Saina melamine tau tala

 


Taimi meli: Oke-28-2021

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni