Melamine Market Weekly Review: faʻamautu pe a maeʻa le faʻaititia

I aso nei,Huafu Melamine Powder ma MMC Factoryo le a faasoa atu ia te oe le vaiaso muamua iloiloga maketi melamine.O fa'amatalaga lata mai mo lau fa'amatalaga.

O le vaiaso nei, na mautu ai le maketi o le melamine i totonu o le atunuʻu ina ua paʻu i lalo.O le averesi a le atunu'u i fafo atu o fale gaosi oloa o oloa mamafa masani sa US$1,460/ton, i lalo 2.89% masina-ma-masina ma luga 40.49% tausaga-i-tausaga.

 melamine mo oloa mamafa masani

1. A o leʻi oʻo i le aso malolo o le Tausaga Fou, o le maketi melamine sa fai si filemu, o fefaʻatauaiga maualuga sa i lalo o le mamafa, ma tau pa'ū talafeagai.

2. Ina ua maeʻa le aso malolo, sa faʻaauau pea ona faʻagaoioia le maketi, ma o nisi o kamupani i lalo na feagai ma le taofia o galuega ma aso malolo i le taimi mulimuli ane.O le mea lea, o le naunautaiga mo le mauaina o oloa e le lelei, ma o le fefaʻatauaʻiga moni e mafai ona faʻalauteleina le potu mo feutagaiga..

3. A'o fa'aitiitia tele le tau o uta o pisinisi, o le tu'uina atu o oloa e fai si fufusi, o upusii a le au gaosi oloa ua fa'amautu, ma fa'atauga talafeagai o fa'atauga i lalo ua tu'uina i luga o le maketi, ua fa'aleleia le siosiomaga o fefa'atauaiga, ma nisi o pisinisi. ua pulea a latou poloaiga i tau maualalo.

4. A o lata mai le aso malolo o le Spring Festival, o loʻo i ai pea suiga i le vaʻaiga o maketi, ma e leʻi faʻaitiitia le siosiomaga faʻatali-ma-vaai i le maketi.

 

Su'esu'ega o tulaga tau maketi ma le va'aiga ma fautuaga fa'agaioiga

 

Huafu Chemicale talitonu o le maketi melamine i totonu o le atunuu e tumau ma malosi, ma o le fefaʻatauaiga o loʻo faasolosolo malie ona faʻaleleia.E le fa'asalaina nisi o tau e mafai ona toe fetu'una'i.A'o lata mai le aso malolo o le Spring Festival, o le a fa'atapula'aina le fa'aopoopoga.

 tau maketi melamine

Fuainumera i luga o le fua faatatau o uta o galuega a pisinisi melamine Saina (Tes.31st, 2021-Ian.6th, 2022)

 

O le vaiaso nei, o le faʻaaogaina o uta o pisinisi melamine a Saina e 61.95%, faʻaititia e 10.20 pasene mai le masina talu ai ma le faʻaititia o le tausaga i le tausaga e 3.69 pasene.O le vaiaso fou lea ua fa’atulaga e toe fa’aauau ai le toe fa’aleleia o masini.

Huafu Chemicale talitonu o le averesi o uta o galuega a kamupani melamine i totonu o le atunuu o le a siitia teisi i le vaiaso fou.

 Huafu melamine ma MMC falegaosimea

Faamanatu Mafanafana

E na'o le 23 aso o lo'o fa'alatalata atu i le Fa'amanatuga o le Tautotogo a Saina.E mafai e fale gaosi mea ona lava sauniamelamine pauta or fa'apipi'i fa'ameameamo le gaosiga masani.Fa'atauga Hotline: +86 15905996312

Afai e te tuʻuina ni faʻatonuga aʻo leʻi oʻo i aso malolo, e mafai ona matou gaosia i le faʻamuamua pe a uma ona tatalaina le gaosiga pe a maeʻa le Tausaga Fou a Saina.Ma o le ae mauaina le uluai tilivaina pe a maeʻa Saina aso malolo umi.

 


Taimi meli: Ian-07-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni