Melamine Market Analysis: faʻatumauina le tuputupu aʻe

O lo'o fa'aalia pea le tulaga fou o maketi melamineHuafu Melamine Powder Factorymo oe.

O le fale gaosi Huafu o loʻo i ai se 'au R&D faʻapolofesa i totonu o le melamine alamanuia ma le lanu pito i luga tekinolosi faʻafetaui, ma o se kamupani faʻatuatuaina omelamine pauta!

 falegaosimea e gaosia ai le melamine

Ole au'ili'iliga lea ole maketi ole melamine.

O le vaiaso nei, o le maketi o le melamine i totonu o le atunuʻu e faʻatapulaʻaina suiga maualuga, ma o loʻo faʻaauau pea ona maua e le maketi maualalo le tupe maua.

E oo mai i le aso 23 o Setema, ua siitia ai le melamine maualalo a Saina i le US$46.5/toni mai le vaiaso talu ai, ma ua paʻu i lalo fefaʻatauaiga maualuga.O le aofa'i o oloa fa'atau ea i le atunu'u na si'itia laititi i le 0.56% masina-ma-masina ma le 236.09% i lea tausaga ma lea tausaga.

 tau maketi melamine

Tulaga o le averesi o tau o fale gaosi oloa a kamupani melamine Saina (fa'afouina ia Setema 23, 2021)

Ua lata mai le aso malolo o le National Day, ma o le a faʻaauau pea le amataga o le maualalo o uta seia maeʻa le aso malolo.I le lumana'i lata mai, o le fa'atauga na'o le mana'omia o lo'o taula'i pea i ai.

O le malu o le maketi i totonu o le atunuu o le a faʻaauau pea ona faʻaitiitia le mamafa o sapalai i totonu o le atunuʻu i se tulaga patino.Huafu Chemicale talitonu o le a fa’aauau pea le tulaga maualuga o le maketi o le melamine i totonu o le atunu’u i se taimi pu’upu’u, ma ua fa’amoemoe o le a fa’aauau pea ona si’itia le tau o le fale gaosi oloa i le vaiaso fou.

Fa'amanatu ma le māfana le to'atele o tagata gaosi oloa ina ia sauniuni muamua mo lau gaosiga.Fa'atauga telefoni: +86 15905996312

Melamine pauta faiga maketi

Fuainumera i luga ole fua faatatau o uta o galuega a pisinisi melamine Saina (2021.9.23)


Taimi meli: Sep-24-2021

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni