Iloiloga o Melamine Maketi ina ua uma le Tausaga Fou Saina

Ole tala fou leamelamineau'ili'iliga maketi ma va'aiga fa'asoa eHuafu Melamine Factorymo oe.Faamoemoe e aoga mo oe.

 tau maketi melamine

A maeʻa le Tausamiga o le Tautotogo, o le maketi o le melamine i totonu o le atunuʻu o loʻo ogatasi ma le faʻamoemoega agai i luga aʻo leʻi oʻo i le aso malolo, ma o upusii a atinaʻe ua faʻatupuina le tasi ma le isi.

I le taimi nei, o le tau o le fale gaosi oloa o le melamine e masani ona siitia i le 1500-2500 yuan / tone (236-393 US tālā / tone) pe a faʻatusatusa i le taimi muamua o aso malolo, o se faʻaopoopoga e toetoe lava 84% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai. .

1. Fa'atasi ai ma le toe fa'aleleia malie o mea fa'atau, o lo'o fa'atau atu e le au gaosi oloa, ma e leai se fa'amalosi i le gaosiga ma le fa'atau.O le mea lea, o le aotelega o le tuʻuina atu ma le manaʻoga e fai si fufusi, ma o le maketi o loʻo i ai se siosiomaga malosi malosi.

2. O le maketi i lalo ua toe foʻi i le masani, ma o le tele oi latou o loʻo i ai i se tulaga o le faʻamalolo ma aso malolo.O le mea lea, o le tuʻuina atu o loʻo iai nei le manaʻoga e faʻatapulaʻaina, ma e tatau ona faʻatali ma vaʻai ma le faʻaeteete.

 su'esu'ega maketi melamine

O pisinisi melamine a Saina o lo'o fa'agaoioia le fua faatatau o uta

Mai le Tausaga Fou a Saina e oo atu i le tausamiga, o le paie o le amataga o le fausiaina o se tasi foi o mafuaʻaga o le siʻitia o tau o le melamine.

1. Ua tapunia nisi masini ma ua toe faaleleia mea fou.Ole fua ole uta fa'agaioiga o lo'o iai nei e tusa ma le 67%.O lo'o fa'amoemoe a mae'a le afa lona lua o le tausaga, fa'atasi ai ma le toe fa'aauauina o le gaosiga o nisi o mea e paka ai ta'avale, e ono si'itia le maualuga o le uta.

2. O le tau o mea mata urea faʻamautu ina ua maeʻa le aso malolo ma tulaʻi i nisi o eria.O le faasolosolo malie o le faalauiloaina o le maketi ma le toe faaleleia o fefaatauaiga, o loo i ai pea le avanoa e siitia ai tau.

Huafu Chemicaltalitonu o le maketi melamine i totonu o le atunuu o le a faaauau pea ona siitia i se taimi puupuu.Ae ui i lea, o le tuʻuina atu o manaʻoga i lalo e tuai.Aʻo tafe atu le tuʻuina atu o poloaiga muamua i totonu o le maketi, o le a faʻateleina foi le tetee maualuga, ma o le tele o fefaʻatauaiga o le a faʻatapulaʻaina i se tulaga patino.


Taimi meli: Feb-10-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni