Le Maketi Melamine e mautu ma vaivai (Sept.19-Sept.23)

I aso nei, o le a faʻaauau pea ona faʻasoa atu e le Falegaosi Huafu le faʻataʻitaʻiga fou o maketi melamine ma oe.Melamine ma formaldehyde o mea taua taua mo le gaosiga omelamine liuina pauta.

 tau falegaosimea melamine

P o le tau o oloa melamine

E oʻo mai ia Setema 23, o le averesi o tau o pisinisi melamine o le 8366.67 yuan / tone (1171 US tala / ton), i lalo 0.20% faʻatusatusa i le Aso Gafua, i lalo 1.18% faʻatusatusa i Aukuso 23, ma lalo 12.24% tausaga i lea tausaga. se taamilosaga e tolu masina..

O le Aso Lulu nei, na mautu ai le maketi o le melamine ma ni nai pa'u.

O le vaiaso nei, na muamua pa'u ai le tau o le urea i luga o le maketi ona siitia ai lea, ma o loʻo i ai pea le tau lagolago.Ole fua ole fa'agaioiga ole maketi melamine e le maualuga.O nisi kamupani ua faʻatinoina faʻatonuga, ae o le manaʻoga i lalo e le lelei.E le maualuga le naunau e faʻatau mea mataʻutia tau maualuga, ma ua faʻaitiitia le tau maualuga o le melamine i le maketi.

 tau ole urea ma le melamine

Huafu Chemicaltalitonu o le tau o loʻo i ai nei o loʻo matua tele lava, o le faʻaogaina o le vaega o le tuʻuina atu e maualalo, ae o le lagolago a le itu manaʻomia e vaivai.O lo'o fa'amoemoeina i se taimi pu'upu'u, e mafai ona fa'avasega le maketi o le melamine, ma e tatau ona sili atu le gauai atu i le pito i lalo o le totini a'o lumana'i aso malolo.

 


Taimi meli: Sep-26-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni