O le Maketi Melamine na Taofia le Si'i ma Pa'u

O le mea muamua, fa'afetai mo le fa'aauau pea o lou fa'alogo ma le lagolago. O le mea ou te fa'asoa i aso nei o le fa'ata'ita'iga fou o maketi melamine na tuufaatasia eFalegaosi Huafumo oe.

Saina melamine pisinisi

Ona tatou tilotilo lea i le fua faatatau o uta o galuega a le kamupani. O le fa'agaioiina o uta o pisinisi melamine i totonu o le atunu'u na fa'aauau pea ona fesuisuiai i se tulaga maualalo, ma avea ma se tasi o mafua'aga o le si'itia o tau.

   tulaga tau maketi melamine

I le afa lona lua o Fepuari, o le maketi melamine i totonu o le atunuʻu na taofia le pa'ū ma toe faʻaleleia. O le tu'uina atu o mana'oga i totonu o le atunu'u e telegese ma fa'aletonu le fa'atau atu i fafo.O uta a le au gaosi oloa o loʻo i lalo o le mamafa, ma o le taulaiga o fefaʻatauaiga o loʻo faʻaauau pea ona agai i lalo.E oo mai i le taimi nei, o le tau o le fale gaosi oloa ua paʻu i lalo e tusa ma le 27% mai le tau maualuga pe a maeʻa aso malolo.   HuafuMelamine Molding PowderE talitonu le fale gaosi oloa o tau o le melamine i totonu o le atunuu o loʻo i ai pea se faʻaletonu i se taimi puʻupuʻu.

O oloa auina atu i fafo ua tuai foi talu ai nei, i le lotolotoi o le faaitiitia o tau i totonu o le atunuu.O pisinisi mai fafo i lalo o loʻo taofimau i le tupe, ma o loʻo i ai pea le manaʻoga malosi, ma o le a faasolosolo malie le tulitatao pe a faʻagesegese le tau.


Taimi meli: Feb-24-2022

Faafesootai matou

Matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou i le taimi e tasi.

tuatusi

Shanyao Town Industrial Zone, Itumalo Quangang, Quanzhou, Fujian, Saina

I-meli

Telefoni