Markedsprisen på formaldehyd fluktuerte og steg

Huafu Chemicalser produsent avmelaminharpiksstøpemasse.Råmaterialet for å lage melamin servise er melamin, masse og formaldehyd.I dag vil Huafu dele markedssituasjonen for formaldehyd med fabrikkene.

Den siste tiden har formaldehydmarkedet i Shandong svingt og steget.Gjennomsnittsprisen på formaldehyd i Shandong i begynnelsen av uken var 1206,67 yuan/tonn, og gjennomsnittsprisen på formaldehyd i Shandong var 1246,67 yuan/tonn (ca. 178 amerikanske dollar/tonn) i helgen, en økning på 3,31%.Den nåværende prisen er opp år-til-år opp 5,06%.

 markedspris for formaldehyd

Det kan sees fra figuren ovenfor at den siste prisen på formaldehyd har svingt litt, og markedet har steget denne uken.Fra 2. februar er den vanlige markedsprisen i Shandong 1200-1300 yuan/tonn.Nylig, etter vårfestivalen, på grunn av den lave prisen på formaldehyd i det tidlige stadiet, har formaldehydprodusenter en sterk vilje til å heve prisene, og formaldehydmarkedet har steget.

Den siste tiden har metanolmarkedet svingt, og kostnadsstøtten er fortsatt akseptabel.Den overlagrede formaldehydbeholdningen er for tiden kontrollerbar.Huafu fabrikkforventer at prisen på formaldehyd i Shandong hovedsakelig vil svinge og stige i nær fremtid.

huafu mmc fabrikk

 


Innleggstid: 10. februar 2023

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å hjelpe deg.
Ta kontakt med oss ​​med en gang.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-post

Telefon