Ny forsendelse fra Huafu Factory

Nylig bestilte en søramerikansk kunde hos Huafu Factory et parti medstøpepulver i melamin i forskjellige farger.Kommunikasjonen mellom kunde og Huafus selger om pudderfargen er veldig effektiv, og kom snart til enighet.Dette skyldes den stabile fargetilpasningsteknologien til Huafu-fabrikken og det langsiktige samarbeidet.

Huafu melaminstøpemasse 

Huafu Chemicalshar toppteknologi innen fargetilpasning av melamin kompresjonspulver.Støpepulver i melamini ulike farger har alltid vært symbolet på Huafu-merket.Huafu Factory er svært fordelaktig med fargetilpasning, og flere partier med pulver er alltid stabile.

melamin farger chips

Fargebekreftelsen av normal farge ogsvart pulverer svært effektiv, og kundene kan legge inn bestillinger jevnt over lang tid.

Huafu melaminfarger chips 

Huafu melamin farger chips, den ene siden er blank og den andre siden har en matt finish

Menhvitt pulver, som elfenbenshvitt og off-white, er veldig like i fargen.Under normale omstendigheter vil Huafu-fabrikken kreve at kundene gir Pantone-fargenummerkort eller -prøver.Fargematchingsavdelingen vil sende melaminfargebrikkene til kunder for bekreftelse.Etter det harmelamin pulvervil bli sendt trygt.Derfor har våre kunder opprettholdt et langsiktig og stabilt samarbeidsforhold med Huafu Factory.


Innleggstid: 17. juni 2021

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å hjelpe deg.
Ta kontakt med oss ​​med en gang.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-post

Telefon