Huafu forsendelse av melaminharpikspulver

I november sendte Huafu Chemicals 2 kg prøve av melaminharpikspulver til en ny kunde.Kunden testet pulveret og var veldig fornøyd med kvaliteten, så kundefabrikken kjøpte 30 tonn melaminharpiksstøpepulver fra Huafu Factory.Pulveret ble trygt pakket og sendt 28. november.

 støpepulver i melamin

Følgende er den siste markedsanalysen for formaldehyd for din referanse.

Dårlig transport, formaldehydmarkedet falt

I november falt markedsprisen på formaldehyd i Shandong.Fra figuren over kan man se at formaldehyd ikke har svingt mye de siste tre månedene, og det begynte å falle denne måneden.

melamin formaldehyd harpiks pulver

Per 28. november er den vanlige markedsprisen i Shandong 1280-1400 yuan/tonn.I november fluktuerte og konsoliderte det innenlandske metanolmarkedet.

Påvirket av offentlige sikkerhetshendelser var transporten i Shandong ikke jevn, og nedstrøms bordfabrikker opprettholdt stive etterspørselskjøp.Forsendelsen av formaldehyd var ikke bra, og formaldehydmarkedet falt.

Det innenlandske metanolmarkedet har ikke endret seg mye i nær fremtid, og kostnadsstøtten er akseptabel.Derfor er det forventet at prisen på formaldehyd i Shandong vil stige litt i nær fremtid.


Innleggstid: Des-01-2022

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å hjelpe deg.
Ta kontakt med oss ​​med en gang.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-post

Telefon