Hvordan kjøpe det passende melaminpulveret for servise?

Vi vet alle at råmateriale er svært kritisk i produksjonen av produkter, noe som betyr at melaminstøpemasse også er viktig for melaminprodukter, såhvordan kjøpe passende melaminpulver til fabrikken din?

1. Gamle kunder

Vårt samarbeid med gamle kunder er alltid basert på deres tillit til Huafus produkter og våre profesjonelle selgere som tilbyr best service.I henhold til forskjellen i fluiditeten til melaminstøpepulver som kreves av størrelsen på produktet, vil vi levere den spesifikke fluiditeten til melaminpulver som oppfyller behovene til bedriftens målmarked.

2.Nye kunder

Huafu Chemicals vil gi gratis prøvepulver til nye kunder om nødvendig.Kunder kan brukeprøve melaminpulverå lage melaminprodukter.Deretter kan du bedømme materialegenskapene til pulveret ved å teste produktets utseende, farge, anti-dråpe- og ripebestandighet, og videre bestemme kvaliteten på råstoffpulver.

leverandører av melamin formaldehyd molding compound

For eksempel, en kunde vi først samarbeidet med brukt melaminpulver fra forskjellige produsenter for å lage samme plater med samme maskin.Test deretter platenes antifallegenskaper ved å slippe dem fra en meters høyde.

RESULTAT:Kunden fant ut at melaminplaten laget av Huafu melaminpulver ikke hadde den minste sprekk og var like god som alltid.Melaminplaten laget av andre firmas råmateriale har sprekker og kantene på platen er ikke lenger flate.

Til slutt valgte denne kunden å samarbeide med Huafu Chemicals, og nå er han vår langvarige kunde.

Huafu melaminharpikspulver

Dette viser viktigheten avmelamin råstoff.Gode ​​råvarer gir et godt produkt.

Enten nye kunder eller gamle kunder, Huafu Chemicals vil gi deg de beste kvalitetsproduktene og hensynsfulle tjenester.


Innleggstid: 07. desember 2020

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å hjelpe deg.
Ta kontakt med oss ​​med en gang.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-post

Telefon