Formaldehyd markedsanalyse

Som det viktigste kjemiske råstoffet,formaldehyd har et bredt spekter av bruksområder.Nedstrøms forbruksområder inkluderer hovedsakelig trialdehydharpikser, urea-formaldehydharpikser, fenolharpikser og urotropin, som er mye brukt i treforedling, plast ogmelaminharpiksproduksjon og farmasøytisk industri.

Formaldehyder et viktig råmateriale for melaminstøpepulver, og markedsforholdene har tiltrukket seg oppmerksomheten til mange produsenter.

 Formaldehyd Markedstrend

De siste dagene har oppmerksomheten til det innenlandske formaldehydmarkedet økt.Råvareprisene er høye, kostnadsstøtten er sterk, markedsprisene fortsetter å stige, og nedstrøms opprettholder fortsatt rigid etterspørsel.

Råvarer:Metanolmarkedet i Sør-Shandong fortsetter å stige.Markedet trenger bare et lite antall transaksjoner.

Nedstrøms:I dag er markedsprisen på neopentylglykol (fast) i Shandong fortsatt på et lavt nivå, og faktiske bestillinger er begrenset.Råvarekostnadene er fortsatt høye, nye priser i de omkringliggende markedene har steget, og prissenteret har beveget seg oppover.

 melamin formaldehyd harpiks pulver

Huafu melaminpulverfabrikkforventer at prisen på råstoff metanol vil fortsette å stige, og prisen på formaldehyd vil være under press.Det kortsiktige formaldehydmarkedet kan fortsatt svinge oppover.

Som produsent avmelamin, melaminpulver og melaminstøpemasse, Huafu Chemicals Factory har en varm påminnelse for din fremtidige forretningsvelstand.Forbered alltid råvarer for fremtidig produksjon.

Kontakt oss raskt!Salgssjef Mobil:+15905996312

melamin formaldehyd harpiks


Innleggstid: 28. september 2021

Kontakt oss

Vi er alltid klare til å hjelpe deg.
Ta kontakt med oss ​​med en gang.

Adresse

Shanyao Town Industrial Zone, Quangang District, Quanzhou, Fujian, Kina

E-post

Telefon